dyspraxia.gr Headline Animator

Κάντε enter στο dyspraxia.gr

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

"Η Ελλάδα κόβει το κάπνισμα"

Παρελθόν από τους κλειστούς δημόσιους χώρους θα αποτελέσει το τσιγάρο από την 1η Ιουλίου. Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε αποφασισμένος να εφαρμόσει στο ακέραιο το νόμο που ψήφισε η Βουλή, και από σήμερα ξεκινά μια στοχευμένη εκστρατεία που θα διαρκέσει έξι μήνες προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τους κινδύνους που διατρέχουν από το κάπνισμα και τους λόγους που επέβαλαν την απαγόρευσή του. Ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης με απώτερο στόχο την εξαφάνιση του καπνίσματος.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή των αντικαπνιστικών μέτρων έχει αρχίσει και το Υπουργείο Υγείας φέρεται αποφασισμένο στην κατά γράμμα τήρηση του νόμου.

Τη συναίνεση της κοινωνίας για την εφαρμογή των νομοθετικών μέτρων που προβλέπουν την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους από την 1η Ιουλίου 2009, ζήτησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στην ειδική εκδήλωση "Εθνική Συμμαχία κατά του Καπνίσματος" στην οποία παρουσιάστηκαν οι δράσεις και οι ενέργειες της νέας αντικαπνιστικής εκστρατείας που ξεκινά το υπουργείο Υγείας.

Μια και πλησιάζει ο καιρός όπου θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, καλό θα είναι να ρίξουμε μια ματιά τι ακριβώς λέει η νέα νομοθεσία και ποιές οι συνέπειες σε όσους δεν εφαρμόσουν τον νόμο.
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://dyspraxia.forumotion.com/