dyspraxia.gr Headline Animator

Κάντε enter στο dyspraxia.gr

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

ΑΥΤΙΣΜΟΣ

O όρος Αυτισμός προέρχεται από την λέξη Εαυτισμός και σημαίνει "κλεισμένος στον εαυτό του", σε μια σιωπή που κραυγάζει από άγχοςΟ Αυτισμός είναι η σοβαρότερη μορφή των Διαταραχών Επικοινωνίας, που αποκλείει το παιδί από το περιβάλλον του και το καθιστά 'κωφό' και 'τυφλό' στα γύρω του ερεθίσματα, ανήκει στις Βαρύτατες διαταραχές της Εξέλιξης.0 Αυτισμός εμφανίζεται στην πρώιμη παιδική ηλικία (στους πρώτους 30 μήνες της ζωής). Η συχνότητα του είναι 1: 10.000 γεννήσεις. Τα κορίτσια νοσούν πιο σοβαρά. Τα αυτιστικά άτομα έχουν κανονική διάρκεια ζωής. Ο Αυτισμός είναι σύνδρομο.

Διαβάστε εδώ που οφείλεται ο Αυτισμός, ποια είναι τα πιθανά αίτια του Αυτισμού, ποιες είναι οι πρώιμες ενδείξεις του Αυτισμού, απο τι διαφέρει ο Αυτισμός, με τι μπορεί να συνυπάρχει ο Αυτισμός, ποία είναι τα διαγνωστικά κριτήρια κατά DIM-IV για την αυτιστική διαταραχή, τι ειδικές θεραπευτικές και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις υπάρχουν στον Αυτισμό και τέλος ποία είναι η αντιμετώπιση του Αυτισμού.

1 σχόλιο:

2002odyseia είπε...

Προς ανωνυμο
1.Θα σε παρακαλουσα να μου
ξαναεστελνες το σχολιο σου διοτι καταλαθος το διεγραψα.
2.Ειναι συνετο οταν στελνουμε ενα σχολιο αρνητικο να εχουμε και το θαρρος της γνωμης και να μην πλασαρουμε τον ευατο μας ως ανωνυμο.
3.Και τελος μπορεις να διευκρινησεις τι ακριβως ενοεις?

http://dyspraxia.forumotion.com/